Recreatie & Animatie

Onze medewerkers zijn

enthousiastzelfstandigprofessioneel

Bij Recrafun vinden wij enthousiaste, spontane en zelfstandige animatiemedewerkers passen bij het aanbieden van recreatiewerk. Om deze reden worden onze medewerkers getoetst op gastvrijheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en samenwerking. Daarnaast geven wij verschillende trainingsdagen en is er regelmatig contact.

Bij het aanstellen van medewerkers voor uw recreatieteam, wordt er goed gekeken naar jouw organisatie en de wensen. Daarnaast houden we rekening met de wensen van onze medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat het voor alle partijen ook echt fun wordt.

Image

Helder & Persoonlijk

Persoonlijk contact, zowel met onze medewerkers als met jou als ondernemer, vinden wij erg belangrijk. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen we snel inspelen op de wensen. 

Begeleiding vanuit Recrafun

Kies je voor onze medewerkers dan hoef je zelf niet meer om te kijken naar jouw recreatie. Onze medewerkers zijn enthousiast, spontaan, tonen initiatief en bedenken eigen oplossingen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk, daarom is er regelmatig contact en bezoeken wij jouw locatie tijdens de periode dat onze medewerkers werkzaam zijn.

In het kort:

  • Vooraf een duidelijk beeld wie er komt en wat hij of zij kan.
  • De medewerkers krijgen een uitgebreide instructie, zodat ze zelfstandig kunnen beginnen.
  • Je krijgt een vaste coördinator aangewezen. Deze begeleid het team en is jouw aanspreek punt.
  • Minimaal één keer per week een contact moment.
  • Evaluatie na de periode

24-uurs garantie


We hopen het niet, maar het kan gebeuren dat er een medewerker ziek wordt of dat er andere omstandigheden zijn waardoor een medewerker niet kan blijven. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 24 uur een vervangende medewerker aanwezig is.

Image

Contact ons

de Morinel 236

8251 JC Dronten

0321 - 849 775

info@redsupport.nl

 

 

Search